Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Hrvatski Madbarz ušao u TOP 1% svjetskih startupova!

Split Tech City

Split Tech City

13.07.2016.

Jeste li čuli da je hrvatski fitness startup dio nove generacije elitnog svjetskog tehnološkog akceleratora Techstars iz Londona? Od preko 1000 prijava u program je primljeno samo 1%, točnije 11 kompanija, među kojima je Madbarz, globalno uspješna workout/fitness mobilna aplikacija za treniranje vlastitom težinom!

Sa stopom prihvaćanja od 1%, statistički gledano, teže je upasti u Techstarsov akceleracijski program nego na, primjerice, Harvard, koji ima stopu prihvaćanja od 6%. Inače, Madbarz se trenutno ubraja u svjetske top fitness aplikacije te broji gotovo milijun korisnika. Svaki dan se registrira 2000 novih korisnika iz čitavog svijeta, a popularnost u globalnim razmjerima raste svakim danom. Madbarz mobilna aplikacija alat je koji svakoj osobi, neovisno o tjelesnoj formi, pomaže u dolasku do željenih rezultata, čak i do potpune transformacije. Sve to čini kroz sustav koji se sastoji od cijelog niza unaprijed kreiranih treninga, mogućnosti kreiranja vlastitih treninga prema osobnim potrebama te praćenja napretka kroz detaljne statistike.

Osnivači Madbarza su Zagrepčanin Luka Macner i Splićanin Nikola Mratinić iz alumni tima Zagrebačkog Inkubatora Poduzetništva (ZIP), a u Techstarsovom programu će raditi do 20. rujna, pri čemu će imati priliku razvijati i unaprjeđivati svoj startup pod vodstvom široke mreže mentora iz kompanija kao što su Google, Facebook, Microsoft, Amazon, eBay, Samsung, Oracle i dr. Ono što Techstars čini posebnim jest visok postotak uspješnosti kompanija koje prođu kroz taj akceleracijski program; u prosjeku 75% kompanija digne milijunske investicije, dok 90% kompanija koje prođu kroz Techstars-ov program uspješno posluje ili bude kupljeno od strane velikih tržišnih igrača.

Čestitamo dečkima na dosadašnjem velikom uspjehu te im želimo da što bolje iskoriste svoj boravak u Techstarsu!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti