Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Peti poduzetnički kafić Split

Split Tech City

Split Tech City

11.04.2016.

S ciljem ostvarenja pozitivne poduzetničke klime te umrežavanja postojećih i potencijalnih poduzetnika, Grad Split u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca i UHY Savjetovanjem d.o.o. provodi EU projekt „Malom kavom do velikog posla“, financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Poduzetnički kafić Split dio je projekta koji se sastoji od ciklusa besplatnih neformalnih druženja i razmjene iskustava. Izvanredna je to prilika za poslovni networking i ostvarivanje brojnih kontakata za buduću poslovnu suradnju.

S ciljem podizanja svijesti o investicijama u domaće startup tvrtke i dostupnosti kapitala na našim prostorima, na petom izdanju Poduzetničkog kafića Split, nazvanom „Kreni u promjene – ICT i startup revolucija“, gostuju vrhunski poznavatelji ICT industrije i startupa, koji će na svojim uspješnim primjerima dati odgovore na pitanja privlače li hrvatski tehnološki i ICT startupovi inozemne i domaće investicije, što je faktor njihovog uspjeha, kakvi su trendovi investicija u hrvatske startupove i sl.

Uloga ICT industrije danas nije samo povećati vlastiti udio na tržištu, već pomoći i ostalim industrijama čiji je razvoj upitan ukoliko se ne umiješa informacijsko-komunikacijska tehnologija, koja znači konkurentnost i rast.

ICT najviše ulaže u inovacije, istraživanje i razvoj te integrira Hrvatsku u međunarodno tržište. Osiguravajući joj stepenicu više u svojoj konkurentnosti, omogućuje joj na taj način gospodarski rast, a samim time i mogućnost većih ulaganja u obrazovni sustav, ali i oživljavanje drugih, čak i tradicionalnih industrija.

Na koji način ICT i druge industrije koegzistiraju i nadopunjuju se, najbolje znaju gosti petog poduzetničkog druženja, koje će se održati 12. travnja 2016.g. u restoranu Gusar, Spinutska ulica 69 u Splitu, s početkom u 17 h.

MATEO PERAK, direktor i član uprave Profico d.o.o.
TONI TRIVKOVIĆ – predsjednik Startup.hr
KREŠIMIR BUDIŠA – direktor Poduzetničkog akceleratora Split d.o.o., koordinator Jadranskog klastera ICT-ja
NEVEN RUSKOVIĆ – direktor Špica Sustavi d.o.o.

Rezervirajte svoje mjesto na info@poduzetnickikafic.hr ili 021/612-673. Broj sudionika je ograničen, zato rezervirajte svoje mjesto što prije! Ulaz je slobodan, a kava i kolač su na račun projekta. Vidimo se!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti