Pošalji članak

O nama

Što radimo?
Mi smo grupa entuzijasta čija je želja poticati poduzetništvo u IT sektoru. Osim toga, vizija nam je promocijom IT scene Splita i okolice brendirati svoj grad kao “mediteransku Silicijsku dolinu”, odnosno idealno područje za započeti posao. Želimo stvarati, zadržavati i vraćati talente, ali i stvarati i prikupljati sredstva za daljnje građenje IT sektora.

Tko smo mi?
Naši članovi su strastveni kreativci željni širenja znanja i poticanja poduzetničkog duha u svojoj okolini. Oni su zaljubljenici u Split koji svoje vještine i iskustvo nesebično žele uložiti za dobrobit svoga grada.

Romana Caktaš
novinarka
romana@startup.hr

Diana Šperanda
novinarka
diana@startup.hr

Dinko Vranjičić
novinar
dinko@startup.hr

Nenad Matošević
novinar
neno@startup.hr

Antonio Šerić
dopredsjednik udruge
antonio@startup.hr

Zrinka Buljubašić
dizajner
zrinka@startup.hr

Toni Trivković
predsjednik udruge
info@startup.hr

Kako je sve krenulo?
Sve je krenulo 2008.g. sa OpenCoffee meetup-om u Splitu. To je ujedno bio i prvi događaj u Hrvatskoj na meetup platformi koji je spajao ljude iz IT sektora neovisno o tehnologiji na kojoj rade. OpenCoffee se do sada održao 87 puta te je spojio preko 265 članova naše zajednice. Puno pozitivnih efekata se dogodilo kao produkt OpenCoffee eventa. Mnogi članovi su postali prijatelji, ostvarili su poslovnu suradnju te generalno stvorili vrijednost sebi i drugima. Sad nam je cilj kroz udrugu Startup.hr te pozitivne efekte primijeniti na širu zajednicu tako da stvorimo još kvalitetniji sustav.

Statut udruge možete vidjeti ovdje.

Zatvori
  • :